Miniwerktuigen verhuur

Minikraan, minigraafmachine, minigraver, minishovel

Bent u bezig met een klus in uw tuin of een grote verbouwing? Dan is een miniwerktuig een uitkomst bij uw werkzaamheden. Bij Olijslager Container Verhuur kunt u ook terecht voor het huren van een minikraan, minigraafmachine of een minigraver. U geeft aan welke grondmachine u nodig heeft en wij regelen de rest. Wij leveren deze minimachines in de gemeenten Winterswijk, Lichtenvoorde, Groenlo en Aalten.

 

Minigraver + container huren

Wanneer u een afvalcontainer huurt voor het afvoeren van grond, zand, puin, aarde of grind is het makkelijk een minigraver of minikraan te gebruiken. Olijslager Container Verhuur biedt u de mogelijkheid aan voordelig een container + minigraver te huren. Het huren van deze combinatie bespaart u eenmalig de transport kosten dan wanneer u een afvalcontainer en minikraan apart huurt!
U heeft de keuze uit 2 versies:

  • Minigraver 70 cm breed – 800 kg
  • Minigraver 100 cm breed – 1500 kg

Interesse? Neem contact met ons op!

 

Minishovel + container huren

Is een minikraan te klein dan is een minshovel wellicht een uitkomst. De snelheid en de grote laadbak van deze minishovel zorgen ervoor dat u uw klus sneller klaart. Ook de minishovel in combinatie met een container huurt u voordelig door het uitsparen van dubbele transportkosten. Wij zorgen dat de container en de minishovel bij u worden afgeleverd.

Interesse? Neem contact met ons op!

 

Rupsdumper + container huren

Veel grond verplaatsen? Een rupsdumper heeft het grootste laadvermogen van alle miniwerktuigen. Het verplaatsen van bijv. geelzand, teelaarde of grind die u heeft besteld via Olijslager Container Verhuur kunt u zo snel een eenvoudig op de juiste plaats kiepen.

Kortom ook voor een minigraver, minikraan, minigraafmachine of een minishovel kunt u bij Olijslager Container Verhuur terecht.

Interesse? Neem contact met ons op!

 

Wij werken zowel voor particulieren als de zakelijke sector

 

Bestellen? Bel ons!


contact_opnemen

06 1000 3314


Het laten afvoeren van asbest wordt u een stuk makkelijker gemaakt door onze asbest dienst.