Afvalcontainer huren Groenlo | container verhuur Groenlo

gemeente-groenloEen afvalcontainer huren? Olijslager Container Verhuur verhuurt afvalcontainers in Groenlo. Voor iedere klus een passende puin container. Wij leveren containers in diverse maten voor verschillende afvalsoorten. Voor u een afvalcontainer huurt is het verstandig om u te laten informeren door onze medewerkers, welke container u het beste kunt bestellen. Vele containerverhuur bedrijven bieden containers aan voor vaste prijzen, bij ons betaalt u alleen voor het afval dat u daadwerkelijk afvoert. Zo betaalt u nooit te veel en bezorgen wij de juiste afvalcontainer voor een scherpe prijs.

Laat u informeren door te bellen met 06 1000 3314 of bestel een afvalcontainer in Groenlo via info@olijslagercontainerverhuur.nl.

Afvalcontainer huren in Groenlo

Wij bezorgen afvalcontainers op iedere gewenste plek in de gemeente Oost Gelre. Voor iedere klus of verbouwing in Groenlo hebben wij een passende afvalcontainer. Containers bezorgen wij voor bouw en sloop afval, tuin en groen afval, puin afval, hout afval, grond afval, grofvuil afval en dak afval. Een afvalcontainer bestellen werkt simpel en snel. Met onze portaalvrachtwagens zijn wij in staat afvalcontainers op iedere locatie in Groenlo te bezorgen. Ook het huren van meerdere containers is mogelijk tegen voordelige prijzen. Betaal niet te veel voor uw afvalcontainer bij grote afvalbedrijven. Olijslager Container Verhuur is een betrouwbaar bedrijf uit de Achterhoek en staat bekend om zijn gedegen Achterhoekse werkmethode. Zo kunt u bij OCV een afvalcontainer op zaterdag bestellen en halen wij de container ook op zaterdag op. Kenmerken voor een containerbedrijf die afvalcontainers verhuurt in Groenlo.

Welke container huren voor welke afvalsoorten?

Bestel een afvalcontainer voor het juiste afval. Er zijn vele verschillende afvalsoorten en voor iedere afval is er een passende container. Informeer altijd bij onze medewerkers welke container u het beste kunt bestellen in Groenlo. Deze afvalsoorten kunt u afvoeren in Groenlo:

 • Bouwafval, sloopafval
 • Puin, stenen en beton
 • Dakafval of dakbedekking
 • Tuinafval
 • Houtafval
 • Tuinhout of bielzen
 • Grofvuil of huisraad
 • Grond of aarde

Afvalcontainer huren voor particulier en bedrijven

OCV verhuurt containers aan particulieren en zakelijke klanten. Bedrijven in Groenlo die klussen of verbouwen. Hoveniers die een nieuwe tuin aanleggen of een vijver graven voor klanten. Bestellen een afvalcontainer voor afvoeren van tuinafval, snoeiafval, groenafval of zand en grond. Bedrijven, kantoren, winkeliers of organisaties die een gesloten afvalcontainer huren voor hun afval tijdens evenementen, kermissen, feesten of volksfeest. Een gesloten afvalcontainer is eenvoudig af te sluiten d.m.v. een slot en kan makkelijk geplaatst worden door heel Groenlo. Particulieren en bouwbedrijven huren voordelig een container voor bouwafval, sloopafval, houtafval en puinafval.

Prijzen afvalcontainer verhuur in Groenlo

Afvalcontainers huren in Groenlo doet u voordelig en tegen scherpe prijzen bij OCV. De kosten voor het huren van een container loopt erg uit een. De prijzen voor het huren van een afvalcontainer zijn vaste lage prijzen. De afvoer kosten zijn afhankelijk van het afval dat u wilt afvoeren. Bij Olijslager Container Verhuur betaalt u alleen voor het afval dat u echt laat afvoeren. Bij vele verhuurders hanteren zij vaste prijzen en betaalt u in de meeste gevallen te veel. Benieuwd naar de afvalcontainer verhuur prijzen voor een puincontainer in Groenlo? Laat u informeren over de juiste container tegen gunstige prijzen. Bel nu 06 1000 3314.

Beoordeling: Erik Berendsen, 34 jaar

review

.. een betrouwbare verhuurder van containers die zijn afspraken nakomt. Ook voor gladheidsbestrijding doen wij zaken met OCV. Jaren werkte wij samen met een andere partij maar OCV hanteert scherpere prijzen.

 

Afmetingen afvalcontainer bezorgen in Groenlo

Ons containerpark bestaat uit diverse afmetingen afvalcontainers. Afhankelijk van het afval dat u wilt afvoeren in Groenlo zijn de 3 m², 6 m², 10 m² en 16 m² afvalcontainers de meest verhuurde containers. Daarnaast bezorgen wij gesloten afvalcontainers in Groenlo speciaal voor evenementen of kermissen. Veel klussers schatten de hoeveelheid afval vaak te laag in, hierdoor moeten u nog een afvalcontainer bestellen. Andere bestellen een te grote container. Het is verstandig altijd bij OCV te informeren naar een geschikte container.

ocv-kruiwagen De 6 m² containers zijn voorzien van een handige laadklep waardoor u eenvoudig met een kruiwagen de afvalcontainer in kunt rijden. Zo voorkomt u rugklachten en is uw klus of verbouwing sneller klaar.

Voordelen van Olijslager Container Verhuur

Afvalcontainer huren? Container bestellen voor afval doet u bij Olijslager Container Verhuur. Wij leveren containers door heel de Achterhoek. Voordelen om een afvalcontainer huren in Groenlo bij OCV:

 • Vandaag bestellen, morgen bezorgd
 • Vast bedrag per container
 • Bij meerder containers huren, ontvangt u een aanbiedingsprijs
 • Containers zijn voorzien van een handige laadklep
 • Leveren afvalcontainers op zaterdag

Heeft u vragen over het huren van een afvalcontainer in Groenlo of over het afvoeren van afval? Bel vrijblijvend met 06 1000 3314 – Olijslager Container Verhuur of stuur een mail naar info@olijslagercontainerverhuur.nl.

Bestellen? Bel ons!


contact_opnemen

06 1000 3314


Het laten afvoeren van asbest wordt u een stuk makkelijker gemaakt door onze asbest dienst.